wedding planner

Wedding Planner

Cea mai importanta persoana in organizarea unei nunti este wedding plannerul. Prin experienta pe care o detine poate face dintr-o simpla ceremonie un vis devenit realitate.
Un wedding planner trebuie sa aiba mai multe abilitati. Trebuie sa fie creativ, istet, spontan, sa aiba o energie inepuizabila, o cultura generala solida si bun gust. Este adevarat ca nimeni nu detine bunul gust desavarsit, dar un wedding planner ar trebui sa fie una dintre persoanele care sa se apropie cel mai mult de acest deziderat. Este, de asemenea, foarte important sa aiba imaginatie, putere de anticipare, viziune in spatiu, abilitatea de a socializa cu oamenii si, nu in ultimul rand, diplomatie.

Organizatorul de nunti, desi nu se ocupa intotdeauna personal de confectionarea marturiilor sau a aranjamentelor florale, este cel care alege si combina texturile, culorile, petele de lumina si locatia potrivita pentru a crea sinergia perfecta. Nu este indeajuns sa ai cei mai buni furnizori la nunta, trebuie sa ai cel mai bun wedding planner. El va „dirija” totul in asa fel incat pana si vantul sa bata din directia potrivita pentru a-ti pune in valoare voalul.
Atunci cand porniti in cautarea agentiei de organizare a evenimentului, acordati multa atentie empatiei dintre voi si organizator. Este de maxima importanta sa va placa din prima wedding planner-ul! Si el pe voi!!

Din relatia de simpatie reciproca se naste nunta perfecta. Wedding planner-ul o sa acorde atentie sporita la detalii, o sa isi dea silinta sa va prezinte cat mai multe produse in acord cu preferintele voastre, iar voi o sa rezonati mai mult la sfaturile lui. Deci, atentie la chimie!