tips and tricks

Tips & Tricks

In situatia in care s-a desfacut vreun tiv pe parcursul evenimentului, acesta poate fi prins cu putina guma de mestecat. In cazul in care ati ales sa beneficiati de serviciile unui wedding planner, atunci puteti lasa in grija acestuia. Cu siguranta wedding planner-ul va avea la el instrumentele necesare reducerii dimensiunii incidentului.

Daca sunteti in posesia unui calendar al evenimentelor ce urmeaza sa aiba loc in orasul vostru, ar fi bine sa nu alegeti data nuntii in aceeasi zi cu a unui alt eveniment de mari dimensiuni pentru ca exista riscul ca traficul sa fie mai aglomerat decat de obicei sau anumite artere sa fie inchise. Daca, totusi, nu puteti evita, asigurati-va ca luati o marja de timp suficienta pentru a ajunge la timp la cununia civila, biserica, restaurant.

E bine sa stiti faptul ca pe parcursul evenimentului echipa organizatorica trebuie sa beneficieze de un loc special amenajat unde sa li se serveasca masa. Nu este cazul ca menu-ul pentru staff sa contina acelasi numar de preparate ca si pentru ceilalti invitati. Staff-ul organizatoric include wedding planner, fotograf, cameraman, DJ, staff tehnic (sonorizare, lumini), formatie (daca aceasta asigura programul pe toata perioada nuntii)

Daca preferati o cununie religioasa pe malul marii sau in alt loc in care e posibil ca din cauza diverselor zgomote slujba religioasa sa nu fie auzita de toti participantii la eveniment, este bine sa aveti in vedere inchirierea unei instalatii de sonorizare cu microfoane pentru preot si cor.