Transport

Transport

Limuzine, masini de epoca, trasuri, calesti, elicoptere, vaporase, oricare ar fi mijlocul de transport cu care alegeti sa va faceti aparitia spectaculoasa la propria nunta, noi va garantam faptul ca veti ajunge exact la momentul potrivit.

Serviciul de limuzine  este alegerea optima pentru nunta sau orice alta ocazie ce  necesita transport de lux cu sofer. Limuzinele pot fi inchiriate in orice oras din Romania. Pentru ca limuzina sa fie potrivita evenimentului, punem la dispozitie urmatoarele optiuni: limuzine mici, limuzine lungi, limuzine super lungi si masini de epoca.

Pentru o aparitie inedita la evenimentul vostru si in functie de posibilitatile pe care le ofera locatia putem pune la dispozitie elicoptere sau vaporase.

Limuzina Mammouth – Tariful de inchiriere se incadreaza  intre 300 si 600 de euro, in functie de perioada solicitata si intervalul orar.

Are 11,5 metri lungime, culoare alba, 7 plasme, DVD, instalatie fum de discoteca, 3 baruri, 6 statii, amplificare BOSE, 12 boxe BOSE, 4 Subwoofere Marshall, sonorizare 1500 w, fibra optica, orga lumini, plafon din oglinda, lasere, stroboscoape, trapa ( unde se poate iesi afara in picioare), tapiterie piele rosu cu gri, 2 compresoare de aer conditionat, ipod 5000 melodii, capacitate 18 persoane
Pretul include sofer, stewardeza, combustibil, bar cu whisky, sampanie, coca cola si apa plata.

Anaconda Lincoln Town – Tariful de inchiriere se incadreaza intre 250 si 500 de euro, in functie de perioada solicitata si intervalul orar.
Culoare alba, 12.5 m lungime, geam despartitor, interior din piele alba, plafon oglinda, fibra optica, pat matrimonial, 2 baruri, 2 TV, CD-DVD, aer conditionat, 12 locuri, free bar inclus.

Excalibur – Tariful de inchiriere se incadreaza  intre 300 si 500 de euro, in functie de perioada solicitata si intervalul orar.
Culoare alba,top negru, 9 metri lungime, interior piele bordo, geam despartitor, trapa, CD, DVD, LCD, aer conditionat, 8 locuri, bar inclus.

Opal Lincoln Town – Tariful de inchiriere se incadreaza  intre 200 si 400 de euro, in functie de perioada solicitata si intervalul orar.

9 locuri, culoare alba, 10 m lungime, CD, DVD, LCD, aer conditionat si bar inclus.

Diamond Lincoln Town – Tariful de inchiriere se incadreaza  intre 200 si 400 de euro, in functie de perioada solicitata si intervalul orar.

9 locuri, culoare alba, 10 m lungime, CD, DVD, LCD, aer conditionat si bar inclus.

Limuzina Silver Star – Tariful de inchiriere se incadreaza  intre 150 si 350 de euro, in functie de perioada solicitata si intervalul orar.

6 locuri, 6 metri lungime , culoare argintiu, tapiterie piele, 2 baruri , 6 usi.

Limuzina My Lord – Tariful de inchiriere se incadreaza  intre 150 si 300 de euro, in functie de perioada solicitata si intervalul orar.

Culoare alba, 6 metri lungime, capacitate 6 persoane.

Limuzina Black Pearl – Tariful de inchiriere se incadreaza  intre 250 si 400 de euro, in functie de perioada solicitata si intervalul orar.

Culoare negru, 8 m lungime, 1 bar, geam despartitor, CD-DVD, aer conditionat, 6 locuri, bar inclus.

Grand’ma Cadillac de Ville – Tariful de inchiriere se incadreaza  intre 200 si 350 de euro, in functie de perioada solicitata si intervalul orar.

Culoare rosu, decapotabil, interior piele rosu, CD, 4 locuri, bar inclus.

Elvis – Tariful de inchiriere se incadreaza  intre 200 si 300 de euro, in functie de perioada solicitata si intervalul orar.

Culoare alba, capacitate 4 persoane, piele alb/gri, bar inclus.

Galaxy Ford ’68 – Tariful de inchiriere se incadreaza  intre 150 si 350 de euro, in functie de perioada solicitata si intervalul orar.

Culoare rosu, decapotabil, interior piele alba, CD, bar inclus.

Blue Pearl – Cadillac de Ville 1966- culoare albastru perlat, decapotabil, interior piele alba, CD, 4 locuri, bar inclus.

Ford model T -1926 – primul model de Ford facut pe banda,capacitate 4 persoane, culoare negru.

Wildcat Buick – Tariful de inchiriere se incadreaza  intre 200 si 350 de euro, in functie de perioada solicitata si intervalul orar.

Culoare alba, interior piele turqoise, CD, 4 locuri, bar inclus.

Thunderbird – Tariful de inchiriere se incadreaza intre 200 si 350 de euro, in functie de perioada solicitata si intervalul orar.

Culoare verde metalizat, decapotabil, interior piele verde, CD, 4 locuri, bar inclus.

Oldsmobile – 1960, culoare alba , 5 locuri, minibar cu sampanie, Coca Cola, apa plata, sofer, combustibil.

Ford Mustang 1966 – culoare albastru ,capacitate 4 persoane.

Red Star – Lincoln Town Car – culoare rosu, 8 m lungime, 1 bar, geam despartitor, CD-DVD , 7 locuri ,bar inclus. RED STAR este singura limuzina total decapotabila din Romania.